Mazot gübre desteği ne kadar

Mazot ve gübre desteği kaç lira?

Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında buğday, çavdar, arpa, yulaf ve tritikale için dekar başına 22 TL'si mazot, 20 TL'si gübre olmak üzere 42 TL destek verilecek.

2021 gübre mazot desteği ne kadar?

HANGİ ÜRÜNE NE KADAR MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ ÖDENECEK? Bilindiği üzere 2021 yılı ürünü buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale için dekar başına 19 lira olan mazot desteği 22 liraya, 16 lira olan gübre desteği ise 20 liraya çıkarılmıştı. Bu ürünler için gübre ve mazot desteği toplamda dekar başına 42 lira ödenecek.

2022 yem bitkileri desteği ne kadar?

Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için dekar başına 22 lirası mazot, 20 lirası gübre olmak üzere 42 lira destek sağlanacak.

2021 ayçiçeği desteği ne kadar?

Diğer ürünlerin hiçbirinde destek artışı yapılmadı. 2020 üretim yılında olduğu gibi 2021 yılında da, yağlık ayçiçeği, kuru fasulye, nohut, mercimekte kilo başına 50 kuruş destek verilecek.

Mazot gübre desteği dekara kaç TL?

Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamında buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için dekar başına 22 lirası mazot, 20 lirası gübre olmak üzere 42 lira destek sağlanacak.

Tarımsal destek ödemeleri ne kadar?

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, kuraklık, zeytinyağı, kırsal kalkınma, yem bitkileri, ipekböceği, lisanslı depoculuk, hayvan genetik kaynaklarının yerinde korunması destekleri kapsamında, üreticilere bugün itibariyle yaklaşık 2,7 milyar liralık ödeme yapacaklarını açıkladı.

2021 mazot gübre desteği dekar başına ne kadar?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 2021'de mazot ve gübre desteği de dahil olmak üzere dekar başına; buğday, arpa çavdar, yulaf ve tritikale için 42 TL destekleme ödemesi yapılacak. 2022'de yapılacak gübre desteği ise buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale için dekar başına 32 TL'ye düşecek.

Related Post

Derin deşarj nedirDerin deşarj nedir

Derin deniz deşarjı işlemi, yeterli arıtma kapasitesine sahip olduğu mühendislik çalışmaları ile tesbit edilen alıcı ortamlarda denizin seyreltme ve doğal arıtma süreçlerinden faydalanmak amacıyla atıksuların sahillerden belirli uzaklıklarda deniz dibine